Powered By Blogger

maanantai 21. maaliskuuta 2016

Potkuautolla baanalle!



Reilun viikon ajan on kevätaurinko hellinyt kansaa oikein kunnolla. Aurinko on sulattanut asfalttia näkyviin ja autoilijat alkavat miettiä kesärenkaiden vaihtamista.  Ehkä kuitenkin hetki on vielä odotettava...
Verkkokaupan puolella hiljainen taustatyö jatkuu. Syksyllä avautunut uusittu kauppasivusto on tekniikan osalta toiminut moitteettomasti. Asiakaspalautteiden avulla olemme viilanneet sivustoa entistä käyttäjäystävällisemmäksi. Kaupan perusta on kunnossa ja nyt olemme keskittyneet tuotteiden järjestelemiseen otsikkotasojen alle. Niin kuin lelukaupassa, myös verkkokaupassa täytyy muodostaa erilaisia osastoja ja ryhmiä tuotteille. Haastavinta on löytää toimivat ja helposti löydettävät ryhmät, ja nimetä ne informatiivisesti. Mitä asiakas etsii? Miten tuotteet löytyvät? Toimiiko hakutoiminto?

Keinuhevoset ja potkuautot kategoria on ollut viime viikkoina erityisen tarkkailun alla. Testasimme erilaisia hakusanoja, uusia tuotteita, markkinointitapoja. Paras uutinen kiireen keskellä oli maahantuojan ilmoitus, että valkoisia potkuautoja on jälleen saatavilla. Jee! Olemme odottaneet kyseistä vaaleaa viileyttä lähes puoli vuottta ja nyt odotus palkitaan. Tuleva pääsiäinen ja aurinkoiset päivät innostivat kasvattamaan lelukaupan varastoa pirteän keltaisella ja hempeän pinkillä autokalustolla. Verkkokauppiaan näkökulmasta potkuauto ei ole se paras mahdollinen paketti toimitettavaksi. Autot toimivat kuitenkin upeina sisutuselementteinä lelukaupan puolella, joten näille ei voi sanoa EI.

Ensi sunnuntaina alkaa kesäaika. Valoisuus lisääntyy päivä päivältä ja aurinko haihduttaa lumikasat pienemmiksi. Kuiva asfaltti houkuttelee pyöräilijät, rullaluistelijat, lenkkeilijät ja pienet potkuautoiljiat baanalle. Lähdemme kesää kohti. Turvallisia kilometrejä, liikuitpa sitten pyörillä tai jaloin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti